Dr. Valdaene Brown, ontwikkelaar van NeurOptimal
Breintalent apparaat
Een training bij BreinTalent

Hoe werkt BreinTalent?

BreinTalent maakt gebruik van een Dynamical Neurofeedback programma. Hiermee word je op een ontspannen manier getraind. En oude, vastzittende patronen laten los. Er ontstaan betere patronen, die zorgen voor rust in je hoofd en gezonde focus. Je prestaties zullen hierdoor verbeteren en lichamelijke en emotionele klachten verminderen en/of verdwijnen.

Geavanceerd programma

Wij gebruiken geavanceerde software, NeurOptimal. Dit is ontwikkeld in Canada, door het Zengar Instituut. Ontspannen, vanuit je stoel, luister je naar muziek en kijk je naar beelden. Met sensoren, die op je hoofd geplakt zijn, worden frequentiegebieden en activiteit gemeten. De training gaat door nauwelijks waarneembare onderbrekingen in de muziek. Je brein wint hiermee aan veerkracht en er ontstaan meer evenwichtige patronen en betere balans.

Intake en eerste training

Eerst vertel ik je aan de hand van een presentatie wat ik kan doen en wat je ervan mag verwachten. Ervaringen van andere klanten zijn hiervoor de basis. Mogelijke klachten worden met een evaluatieformulier vastgelegd zodat we je na een 6e training het verschil kunnen laten zien. Als je wil kun je dan de eerste vrijblijvende training proberen. Pas na de training kun je beslissen of je er nog 5 trainingen wil doen.

Trainingsduur
Ervaringen hebben laten zien dat 6-12 trainingen voldoende zijn voor een goed resultaat. Dit hangt ook af van de aard van de ongemakken en leefgewoonten. De eerste verbeteringen, zoals meer rust, ontspanning, helderder denken en beter slapen, treden op na een beperkt aantal trainingen. Na 6 trainingen zul je belangrijke verschillen ervaren.