• Breintalent Burn Out

  Burn-Out, klachten snel verholpen

  Sinds een jaar of 2 schakel ik BreinTalent in als medewerkers mentale of fysieke klachten hebben waardoor zij niet kunnen werken.

  lees meer

 • Breintalent Slaap

  Beter slapen, betere gezondheid!

  Artikel Volkskrant bevestigt onze bevindingen - Slaap is belangrijk. Aldus het artikel over dit ondergeschoven kindje op 29 november in de Volkskrant. Val Brown (zie website, pag 3) – de man achter het programma van BreinTalent wijst ons er al jaren op.

  lees meer

 • Placeholder

  Rust in je hoofd en gezonde focus

  Deze slogan van BreinTalent is gebaseerd op de volgende uitgangspunten: het trainingsprogramma van BreinTalent is een computerprogramma dat in Canada is ontwikkeld. Daar wordt het online up-to-date gehouden.

  lees meer

 • Slapen

  Goed slapen door BreinTalent

  Uit de resultaten van Breintalent blijkt dat slaapproblemen een belangrijke indicator zijn voor de stressgevoeligheid. Slecht slapen is van grote invloed op de productiviteit en de focus van iedereen. Daarnaast kan het een voorbode zijn van veel stressgerelateerde lichamelijk ongemakken.

  lees meer

 • Verzuim

  Verzuimconcept interesseert bedrijven

  De presentatie waarmee Fons van der Meulen ook bedrijven bezoekt is aangepast voor een meer zakelijke benadering. Doordat het MKB in de regio Eindhoven systematisch benaderd wordt, krijgt het bedrijfsconcept steeds meer aandacht. Het bedrijf dat eerder Paul(zie testimonial) heeft aangemeld voor de training, stuurt nu een collega met vergelijkbare klachten.

  lees meer